Monday, June 25, 2007

Book III, Level 35

Včera odpoledne jsem pomáhal Filiel udělat pár questů v Lone Lands. Potěšilo mě, že elitní trolly v bažinách jsem nyní schopen zabíjet v pohodě.
Večer jsme zapracovali na Book III. Naším cílem je svolat radu trpaslíků, elfů a lidí do Esteldinu, kde by se měl stanovit společný postup proti orkům. S Chodnym, Herodikem a Filiel jsme se znovu vypravili do skřetího tábora Nan Wathren na západ od Trestlebridge a přemohli jsme tam skřetího náčelníka. Tak jsme přesvědčili Gildora, že se elfové mají zúčastnit rady v Esteldinu.
Zbývalo ještě přesvědčit lidi z Trestlebridge. Velitelka města nechtěla s účastí na Radě svolit. Naštěstí v tu chvíli na Trestlebridge zaútočili orkové z Dol Dínenu. Zúčastnili jsme se bitvy na mostě a orky jsme pobili. To konečně přesvědčilo velitelku města, aby vydala souhlas s účastí na radě. Zbývá se vypravit do Rivendell k Aragornovi. Tím by zřejmě Book III měla být hotová.
Nakoukli jsme do Fornostu. K mému velkému překvapení je v rozvalinách Fornostu velký tábor rangerů, kteří zadávají spoustu úkolů. Vůbec jsem o něm nevěděl. Ruiny samotné jsou plné zdivočelých medvědů a býků, a rovněž Nemrtvých a orků. Za ohromnou bezhlavou sochou se nachází rovněž instance, kam jsme jen strčili nos a rychle zase utekli zpět. Pouze ve třech tu ještě nemáme co dělat.

No comments: