Friday, May 25, 2007

Lone lands, level 21




Toulal jsem se v Lone Lands a plnil questy. Hodně úkolů bylo od osamělého rangera z tábora blízko Weathertopu. Týkaly se skřetů, kteří táboří v okolí. Na severu za vodopádem je velký tábor. Naštěstí tenhle typ skřetů není moc silný.


Celé Lone lands jsou plné starých ruin z království Arnor. Na východ od Weathertopu jsou skřety obydlené ruiny Naerost, a ještě dál Ost Guruth. Tady se drží malá skupina lidí a trpaslíků. Je to hodně na východ, někteří z nich už se zmiňovali o Imladris. Kdysi prý obchodovali s elfy, ale cesta je nyní nebezpečná.

Ve staré věži tam přebývá čaroděj Radagast the Brown, jeden z Moudrých. Jsem si jist, že pro mě bude mít velmi důležité poslání.


Spolu s naším fellowshipem se nám podařilo porazit skřetího náčelníka v ruinách Minas Eriol. pomohli mi pobít pavouky, kteří roztáhli své pavučiny pod těmito ruinami. Vypravili jsme se také do Ost Laden, nejvýchodnější části města Minas Eriol. Bohužel se nám nepodařilo najít ukrytou sošku a přesila skřetů nás brzy přemohla.
Snad již brzy zesílíme. Přidal se k nám trpasličí minstrel Chodny a rychle nabírá na síle. Určitě nám bude platným pomocníkem.

No comments: