Sunday, May 20, 2007

Level 20 - Lone Lands a Great Barrow




Dokončil jsem Level 20. Splnil jsem několik úkolů v Lone Lands v okolí Weathertopu. Aktivita Nepřítele je tam více než zřejmá, území je hlídáno Crebainami a je tam řada táborů skřetů a goblinů.
Lone Lands jsou nepřístupná, divoká země, ve směru východ - západ přeťatá nepřístupnými kaňony a roklemi. Celé zóně vévodí rozervaný Weathertop, opravdu nepřehlédnutelná dominanta kraje. Zatím jediné lidské sídlo, které jsem tam našel, je Forsaken Inn. Také je věčně přecpaná dobrodruhy.
Vypravili jsme se s naším fellowshipem do Great Barrow. Zaznamenali jsme velké pokroky, dařilo se nám vyrovnat se s většími skupinami nepřátel. Byli jsme překvapeni, jak ohromná ta mohyla je. Místo, kde jsme byli s Tomem Bombadilem, je vlastně jenom začátek, kousek odtud začíná velký labyrint chodeb. Vlastně se zdá, že jsme zvládli vyčistit větší část mohyly. Víme o dvou místech hlídaných bossy - na jednom místě je to nemrtvý mág, na druhém místě dva mohylové přízraky.
Úplně dole jsme našli ohromnou síň, na jejíž podlaze se válely cáry mlhy. Tahle síň je plná kostlivců a přízraků. Myslíme si, že je nás moc málo, abychom byli schopni se dostat dál. Do Great Barrow chodí fellowshipy po šesti, my jsme tam šli ve čtyřech. Myslím, že jsme zvládli to, co jsme zvládnout mohli, víc už je nad naše síly.
Jsem si jist, že jsme tam nebyli naposledy.

No comments: