Tuesday, June 5, 2007

Book III Chapter 3,4,5

S pomocí Chodnyho jsem dodělal pár group questů v Lone Lands. Chvíli jsme spolu zabíjeli trolly v Harloegu. Harloeg je hnusná bažina, v západní části je plná červů a much, na jihozápadě je pevnost nemrtvých.
Západní část je porostlá lesem a obývají ji kamenní trollové.
Boj s nimi je docela náročný, mlátí pěstmi až se třese zem, a odhazují pěkně daleko.



Pak se k nám připojil Herodik a vyrazili jsme plnit epické questy Book II do ruin Nan Dhelu, která se tyčí nad Circle of Blood. Tuto prastarou pevnost Rhudauru nyní obývají nemrtví, kterým panují nekromanti Gaunt Men.


Čaroděj Radagast nás poslal získat jejich medailony.
Po splnění tohoto úkolu jsme se vyrpavili za stone-speakerem Aricem, který sídlí na jihu bažiny Harloeg. Aric nás poslal za podivným přízrakem jménem Emelin. Zdá se, že zlo na východě Lone Lands má svůj zdroj v tajemné oblasti Agamaur na severu za Red Pass. Tam prý vládne Red Maiden, kdysi říční dcera, nyní vládkyně nemrtvých dychtící po krvi. Budeme muset shromáždit fellowship a vypravit se tam.
V Lone Lands už mám hotové všechny solo úkoly. Vrátil jsem se do Bree a odtud jsem se odstěhoval na sever, do North Downs. Městečko Trestlebridge bylo pobořeno při nedávném útoku skřetů. Zdá se, že tu nějaký čas budu mít co na práci.

No comments: